Merkez Bankası Döviz Kuru | |||
ALIŞ | SATIŞ | ||
USD | 0 | 0 | |
EURO | 0 | 0 | |
Bugün köyümüz için önemli bir gündü. Okul düzünde toplanarak sorunlarımızı istişare ettik, dertlerimizi ve taleplerimizi dile getirdik. Köyümüzün Muhtarı Hayati Yiğit, İl Encümeni Murat Arslan, Eymür Muhtarı Sabri Gedik ve Aslancık Muhtarı Recep Tomak bizlerle birlikteydi. Bu birliktelik, köyümüzün meselelerine sadece bireysel gözle bakmadığımızı, ortak akılla çözüm aradığımızı gösterdi.
Katılımın güzel olması hepimize umut verdi. İnsan bir araya gelince sorunların yükü hafifler, çözümler daha kolay bulunur. Çünkü köy, sadece evlerin ve tarlaların toplamı değildir; köy, aynı sofrada ekmek bölüşmek, aynı çeşmeden su içmek, aynı yolu yürümektir. Biz de bugün bunu yaşadık.
Kuzgun Köyü’nün tarihi ve kültürü, dayanışma ruhu üzerine kuruludur. Dedelerimiz imeceyle yol yapar, su getirir, okul inşa ederdi. Bugün de bizler aynı ruhla köyümüzün geleceğini konuşuyoruz. Gençlerimize daha iyi bir yol bırakmak, çocuklarımızın daha güzel bir okulda okumasını sağlamak, köylümüzün su, yol ve altyapı sorunlarını çözmek için bu birliktelikler çok kıymetli.
Bu toplantı bir başlangıç olmalı. Her ay, her fırsatta bir araya gelip istişare etmeli, köyümüzün geleceğini birlikte planlamalıyız. Çünkü Kuzgun Köyü ancak birlik olursa güçlenir, el ele verirse gelişir.
Bugün orada olan, fikrini söyleyen, katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Katılamayanlara da selam olsun. Biz hep birlikte Kuzgun Köyü’yüz, ve geleceği birlikte kuracağız.
Editör: Kuzgun Time / Hasan Kısacık